SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Suport IT Contact SCB

Suport IT

Datorita experientei de lucru in companii multinationale, specialistii IT SCB pot raspunde repede si eficient la solicitarile angajatilor din firma, serviciile de suport IT fiind acordate la cerere, in regim de abonament de mentenanta IT si in situatii de urgenta.

Beneficiati de servicii helpdesk si suport IT, daca detineti intre 1 si 50 de calculatoare conectate in retea. Ne axam pe rezolvarea problemelor aparute si pe instruirea angajatilor in ceea ce priveste operarea calculatorului, a programelor software instalate si a echipamentelor IT conectate la infrastructura de retea.

Specialistii IT SCB sunt pe deplin pregatiti sa acorde servicii de suport IT, astfel incat dumneavoastra sa va desfasurati activitatea intr-un mediu de lucru functional si securizat.

Suita de servicii IT acordate la sediul firmei din Bucuresti sau Ilfov include:

Suntem prezenti in toate etapele de acordare a suportului tehnic: de la eliminarea virusilor care se multiplica in retea, recuperarea de date, instalarea de calculatoare, vanzarea de echipamente IT si licente software (Windows, Office, antivirus), la administrarea infrastructurii IT de retea.

Prin intermediul serviciilor de suport IT, costurile dumneavoastra scad cu pana la 75%. Solutiile IT oferite de SCB se bazeaza pe experienta de lucru in echipa, fapt care ne permite sa fim printre cei mai buni. Va propunem o abordare corecta si centrata pe nevoile firmei dumneavoastra.

In plus, serviciile IT de instalare calculatoare, backup/restaurare Windows si service calculatoare sunt asigurate de timpii de reactie scazuti si va permit sa functionati in regim optim de performanta.

Ne clasam in topul firmelor IT din Bucuresti si Ilfov, in primul rand datorita calitatii serviciilor de suport IT oferite si promptitudinii cu care ne servim clientii. SCB va sta la dispozitie atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau completand formularul de contact disponibil pe site.