SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Helpdesk Contact SCB

Helpdesk

Cu cat activitatea si numarul de angajati din companie cresc, cu atat componenta helpdesk capata o mai mare importanta. In primul rand, le ofera angajatilor posiblitatea de a rezolva imediat problemele IT cu care se confrunta. In plan secundar, angajatii dumneavoastra au posibilitatea sa se instruiasca in timp real, in timp ce rezolva in timp util probleme de munca aparute, oferindu-le sansa de a nu pierde timp pretios.

Pentru o solutionare cat mai rapida a problemelor sesizate, SCB presteaza servicii de helpdesk si suport IT pentru companiile din Bucuresti si Ilfov, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. Dispunem de specialisti IT si mijloace de transport proprii.

Servicii helpdesk pentru angajati

Functia de helpdesk include toate componentele esentiale rezolvarii problemelor de ordin IT aparute la locul de munca:

Serviciile de helpdesk si suport IT se pot realiza si in baza unui acord de tipul Service Level Agreement (SLA), stabilit impreuna cu dumneavoastra.

La sediul companiei (onsite)

La sediul dumneavoastra se va deplasa un specialist IT care, la cerere sau in baza acordului SLA semnat cu SCB, va rezolva problemele sesizate de angajati. Daca in locatia unde va aflati nu functioneaza internetul, calculatoarele, echipamentele IT de retea sau programele software instalate, asiguram si interventii IT in regim de urgenta.

Servicii helpdesk acordate de la distanta (remote)

SCB are posibilitatea sa asigure suport IT de la distanta (remote) pentru angajatii care semnaleaza in timp util problemele aparute si care pot fi rezolvate prin aceasta metoda. Astfel, specialistul IT delegat remediaza problema intr-un timp mult mai scurt, eliminand timpii de deplasare.

Pentru suportul tehnic acordat de la distanta, va recomandam sa descarcati gratuit TeamViewer, program disponibil pe site-ul SCB in pagina de Download. Beneficiati de asistenta IT acordata pe parcursul instalarii TeamViewer. Nu trebuie decat sa ne contactati telefonic.

In situatii de urgenta

Serviciile de helpdesk si suport IT pot fi acordate chiar si 24/7, daca dvs. solicitati interventii in regim de urgenta.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau completand formularul de contact disponibil pe site.