SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Reparatii Calculatoare Contact SCB

Reparatii Calculatoare

SCB este principala firma IT de service calculatoare din Bucuresti care repara calculatoare cu defecte software si de asemenea, remediaza problemele hardware ale acestora.

Prestam servicii IT de reparatii pentru calculatoare de tip desktop si laptop, echipamente IT si componente de calculator (procesor, memorie RAM, hard disk, floppy disk, unitati optice CD/DVD, placi video si surse ATX). SCB asigura si diagnosticarea pentru echipamente IT periferice: imprimante, routere wireless, camere web si altele.

Diagnosticare componente de calculator defecte

Diagnosticarea este necesara atunci cand calculatorul dumneavoastra afiseaza erori de Windows pe ecran albastru. In aceasta situatie trebuie sa apelati la un specialist IT SCB, deoarece este posibil ca una din componentele de calculator sa nu mai functioneze corect.

Totusi, este posibil ca erorile sa fie cauzate de probleme software, cum ar fi driverele de calculator. Daca nu puteti accesa interfata Windows sau calculatorul functioneaza greu, va recomandam sa apelati la serviciile IT oferite de SCB.

Tehnicienii IT SCB va pot ajuta cu solutionarea problemelor pe care le aveti cu calculatorul, avand experienta in diagnosticarea componentelor de calculator desktop si laptop defecte, a echipamentelor IT si componentelor PC periferice.

Serviciile IT de diagnosticare componente de calculator sunt disponibile in timpul saptamanii si in weekend. Pentru situatii de urgenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic.

Reparatii PC hardware

Intervinim asupra oricarui tip de problema pe care o aveti cu calculatorul. Un prim pas esential pentru prestarea serviciilor IT de reparatii calculatoare il reprezinta diagnosticarea. Diagnosticarea consta in identificarea componentei PC defecte.

In functie de problema depistata, se va realiza si repararea calculatorului sau a componentelor de calculator defecte sau, atunci cand repararea nu este posibila, se va inlocui integral componenta PC defecta cu una noua. Aflati mai multe despre serviciul IT de Inlocuire componente PC defecte.

SCB faciliteaza vanzarea, instalarea si configurarea cu succes a componentelor noi de calculator si a echipamentelor IT de retea si periferice. In pagina de Vanzari calculatoare si componente PC puteti vizualiza oferta noastra. Accesand Catalogul de produse (xls), aveti posiblitatea sa alegeti din peste 4000 de produse IT.

Reparatii PC software

SCB asigura reparatii PC software prin acordarea de servicii IT de instalare si reinstalare Windows si antivirus, instalare si reconfigurare de programe de calculator. In functie de configuratia calculatorului, va putem ajuta cu instalarea Windows 7, Windows XP sau Windows Vista.

Serviciul IT de diagnosticare reflecta faptul ca nu intotdeauna componentele de calculator sunt defecte, ci este posibil ca problema aparuta sa fie generata de erori software.

Virusii pot provoca de asemenea functionarea necorespunzatoare a calculatorului dumneavoastra. Aflati mai multe despre serviciul IT de Devirusare calculatoare si despre modul in care specialistii IT SCB va pot ajuta cu scanarea si devirusarea de calculatoare si unitati de stocare portabile: stick USB, hard disk si card de memorie.

Stim cat de important este calculatorul pentru dumneavoastra. Tocmai de aceea va stam la dispozitie in fiecare zi a saptamanii, inclusiv in weekend si ne putem deplasa in timp util la domiciliul sau sediul dumneavoastra din Bucuresti si Ilfov.

De asemenea, SCB asigura mentenanta IT pentru calculatoare si echipamente IT, prin proceduri de intretinere Windows (registry, defragmentare hard disk) si servicii IT de backup si restaurare Windows 7, XP sau Vista.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.