SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Recuperare Date Contact SCB

Recuperare Date

Serviciul IT de recuperare date se adreseaza persoanelor fizice si companiilor din Bucuresti si Ilfov care doresc sa se foloseasca in continuare de informatii importante, dar pe care momentan nu le mai pot accesa. Recuperarea de documente, fotografii si alte tipuri de fisiere se realizeaza pentru datele sterse din calculator, de pe dipozitivele portabile formatate si de pe unitatile de stocare care prezinta defecte logice sau fizice.

SCB va ajuta cu recuperarea de date de pe stick USB, hard disk sau card de memorie. Salvarea datelor recuperate se face pe disc optic (CD, DVD) sau pe o alta unitate de memorie fixa sau portabila.

Recuperarea de date se poate realiza daca:

IMPORTANT! Nu incercati sa recuperati datele de pe unitatile de stocare defecte, daca nu aveti la indemana echipamente IT si cunostinte de specialitate.

Procedura de recuperare date implica etapele:

Perioada medie de diagnosticare, recuperare si livrare a datelor recuperate este, in medie, de 48 ore.

Recuperarea de documente si fisiere este posibila atat pentru datele sterse din calculator, cat si de pe unitatile de stocare care prezinta defecte logice, fizice sau care au fost formatate din greseala.

Recuperare date de pe Laptop

Reactionati in timp util si veti reusi sa salvati fotografiile, muzica, filmele si documentele din calculator. Pentru calculatoarele de tip laptop, SCB ofera multiple optiuni de recuperare a datelor inaccesibile sau sterse din greseala.

Daca sesizati una din problemele enumerate mai jos, nu ezitati sa ne contactati.

Problemele care afecteaza integritatea fisierelor din calculator pot duce la pierderea datelor.

Din cauza gradului de portabilitate ridicat, laptopurile sunt deosebit de sensibile la daune fizice.

Recuperarea si restaurarea datelor se face pentru pentru:

Recuperarea de fotografii sterse

Aparatele foto profesionale si camerele foto instalate pe telefoanele smartphone ne permit sa imortalizam momente unice in viata noastra. Cu totii dorim sa pastram vii aceste momente si sa pastram in siguranta colectia de fotografii.

Specialistii SCB recupereaza fotografii sterse, deteriorate sau inaccesibile. Recuperarea fotografiilor se face de pe camere digitale, hard disk-uri fixe sau portabile, stick-uri USB formatate, carduri de memorie, telefoane mobile sau alte medii de stocare.

Cu ajutorul oferit de SCB, beneficiati de solutii de recuperare rapide si convenabile. Gratuit, asiguram si transferul datelor recuperate.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.