SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Instalare Windows Contact SCB

Instalare Windows

Calculatorul a devenit o necesitate. Cu toate acestea, ce este un computer fara un sistem de operare bine instalat?

Inainte de a incepe instalarea sau reinstalarea Windows 7, XP sau Vista, ne vom asigura ca sunt indeplinite toate cerintele hardware si ca avem la indemana CD-urile cu drivere pentru: placa de baza, placa audio, placa video, placa de retea/modem si pentru S-ATA (daca detineti un astfel de hard disk). Daca CD-urile cu drivere lipsesc, SCB le va descarca gratis pentru dumneavoastra.

Procedura de instalare Windows, in principal, depinde de parcurgerea unor etape exacte care ii vor permite calculatorului sa functioneze in mod corespunzator si fara erori.

Ce versiune de Windows ar trebui instalati pe calculatorul dumneavoastra?

Windows este principala componenta software de care depinde buna functionare a calculatorului. Dupa ce instalarea Windows se va realiza cu succes, calculatorul dumneavoastra va putea functiona in regim optim de performanta si programele PC instalate vor folosi eficient resursele calculatorului.

Specialistul SCB delegat sa asigure serviciul de instalare Windows va va ajuta sa alegeti varianta potrivita de Windows, tinand cont de configuratia calculatorului si de nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste folosirea calculatorului.

SCB va poate ajuta cu servicii IT de instalare Windows 7, Windows XP sau Windows Vista.

Ce trebuie sa faceti pentru a avea un calculator bine instalat?

Functionarea calculatorului depinde de o serie de etape parcurse in mod obligatoriu, atat inainte de a efectua o instalare de Windows, cat si dupa ce versiunea de Windows aleasa a fost instalata cu succes.

Salvarea datelor din calculator

Inainte de a initia procedura de instalare Windows, specialistul SCB va salva datele de pe partitia de sistem pe o alta partitie interna sau pe un alt dispozitiv de stocare: hard disk portabil sau stick de memorie USB. In felul acesta, toate informatiile din calculator - fotografii, documente, muzica, filme si programe vor fi pastrate in siguranta.

Instalarea driverelor de componente PC

Pentru a evita erorile pe ecran albastru, este nevoie sa instalam cele mai noi versiuni de drivere de componente de calculator. Driverele ii permit sistemului de operare Windows sa comunice eficient cu componentele PC din calculator si, deci, sa ruleze in regim maxim de performanta. Daca nu le aveti la indemana, le descarcam noi pentru dumenavoastra si vi le instalam gratuit.

Configurare Internet

Configurarea conexiunii la Internet se realizeaza atat prin instalarea modemului de Internet, cat si prin configurarea conexiunii in routerul-ul wireless, daca este cazul.

Cititi mai multe despre serviciul IT de Instalare si Configurare Internet.

Actualizari prin Windows Update

Windows Update contribuie la securizarea calculatorului si imbunatateste considerabil stabilitatea sistemului de operare si a programelor instalate. SCB va instaleaza toate actualizarile disponibile pentru versiunea de Windows instalata pe calculatorul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre cum functioneaza Windows Update, cititi si articolul Windows Update: trebuie instalat?.

Instalare Programe PC

SCB va pune la dispozitie, spre instalare, un set complet de programe PC pentru Internet, fotogrfii, muzica, filme si editare de documente. Programele vor fi instalate gratuit pe calculatorul dumneavoastra de catre specialistul IT delegat la domiciliul dumneavoastra.

In sectiunea Download, puteti descarca gratis o parte din aceste programe. Toate programele instalate va sunt de folos in timpul utilizarii zilnice a calculatorului.

Aflati mai multe despre serviciul de Instalare Programe de Calculator.

Instalare Echipamente IT Periferice

Dupa finalizarea proceduri de instalare Windows7, XP sau Vista si a tuturor programelor de calculator, SCB va configura toate echipamentele IT periferice pe care le detineti: imprimanta, scanner, camera web, microfon etc.

Pentru a solicita serviciul de instalare Windows, ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul disponibil in sectiunea Contact.