SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Instalare Antivirus Contact SCB

Instalare Antivirus

Programele antivirus sunt principala masura de aparare impotriva amenintarilor de tip malware venite de pe Internet. De asemenea, cand atasati un dipozitiv de stocare portabil (hard disk, stick USB sau card de memorie), va puteti infecta cu virusi, troieni sau spyware. Un program antivirus eficient scaneaza in continuu fisierele din calculator, traficul facut pe Internet si dispozitivele de stocare fixe si portabile, pentru a va proteja impotriva virusilor.

In baza testelor efectuate, recomandam si oferim spre instalare urmatoarele programe antivirus: Avira, Avast, AVG, Kaspersky, BitDefender, Norton si Eset NOD32. Solutiile antivirus recomandate de SCB au fost testate riguros si validate conform celor mai exigente norme de utilizare zilnica a calculatorului, imbunatatind considerabil securitatea calculatorului.

Programele antivirus propuse spre instalare detecteaza si protejeaza impotriva virusilor prezenti pe Internet si blocheaza amenintarile de tip malware. Apeland la SCB pentru instalarea de solutii antivirus, va protejati informatiile importante din calculator, programele instalate si datele personale, eliminand astfel riscul de frauda si furt informatic, infectare de fisiere si functionare instabila a calculatorului.

Specialistul IT delegat de SCB la domiciliul dumneavoastra:

Actualizarea definitiilor de antivirus se face in mod automat daca aveti conectat calculatorul la Internet. Asigurati-va ca antivirusul instalat se actualizeaza zilnic! Astfel, beneficiati de protectie permanenta si va bucurati de o experienta de navigare pe Internet placuta si lipsita de probleme.

Antivirusul este singurul program care detecteaza in timp real un fisier infectat cu malware (virusi, troieni sau viermi). Va recomandam sa cititi articolul Ce sunt virusii? si sa aflati mai multe despre virusi, troieni si viermi si despre felul in care acestia actioneaza.

In plus, SCB va pune la dispozitie, gratuit spre instalare, programe PC pentru Internet, testate in prealabil, pentru ca dumneavoastra sa puteti comunica in siguranta cu familia, pe Internet. Aflati mai multe despre serviciul de Instalare programe de calculator.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.