SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Devirusare Calculatoare Contact SCB

Devirusare Calculatoare

Virusii pot afecta integritatea sistemului de operare Windows si pot influenta performantele si stabilitatea calculatorului. Infectarea cu virusi, spyware si troieni este una din cele mai periculoase situatii cu care va puteti confrunta. Cel mai important aspect al devirusarii calculatorului este salvarea fisierelor importante pentru dumneavoastra.

Pe langa calculatorul infecat cu virusi, SCB include spre devirusare si mediile de stocare portabile. Este foarte probabil ca virusii sa se fi instalat si pe hard disk-ul portabil, stick-ul USB si cardul de memorie.

Daca doriti sa aflati mai multe despre virusi, troieni si viermi si despre felul in care acestia va ataca PC-ul, cititi articolul Ce sunt virusii?.

Deoarece virusi, troienii si viermii produc daune ireparabile si pot determina comportamente stanjenitoare ale sistemului de operare Windows, este obligatoriu sa aveti instalat in permanenta un program antivirus care, de mai multe ori pe zi, sa-si poata actualiza definitiile de antivirus. Solutiile antivirus oferite de SCB au fost testate riguros si validate in conformitate cu modul in care utilizatorii obisnuiesc sa foloseasca Internet-ul. SCB va ofera servicii IT de devirusare laptop, desktop si unitati de stocare portabile, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

Este de ajuns sa executati un program infectat sau sa deschideti un atasament din email care contine malware (virusi, troieni sau spyware). Nu veti reusi sa va dati seama ca ati introdus un virus pana in momentul in care veti observa cativa indicatori primari care pot indica faptul ca pe unul sau mai multe calculatoare s-au instalat virusi care se multiplica.

Acestea sunt cateva dintre semnele obisnuite de infectie cu virusi, troieni sau spyware:

Serviciile IT de devirusare PC se adreseaza persoanelor fizice si firmelor din Bucuresti si Ilfov. SCB pune la dispozitia dumneavoastra tehniceni IT specializati in eliminarea virusilor instalati pe calculatoare si unitati de stocare portabile: hard disk portabil, stick USB sau card de memorie.

Serviciile de devirusare includ:

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul disponibil in sectiunea Contact.