SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Consultanta IT Contact SCB

Consultanta IT

Suntem constienti de toate implicatiile pe care cresterea numarului de angajati le poate avea asupra infrastructurii IT din firma. Prin intermediul serviciului de consultanta IT acordat companiilor din Bucuresti si Ilfov, puteti calcula cu exactitate bugetul, timpul si resursele necesare implementarii proiecetului IT dorit.

Puteti solicita ajutorul SCB in vederea extinderii sau optimizarii infrastructurii IT deja existente in cadrul firmei dvs. Serviciul de consultanta IT se bazeaza pe experienta si competentele tehnice dobandite in ultimii 10 ani de activitate profesionala acumulati in companii multinationale, in cadrul carora ne-am format ca specialisti IT.

SCB va poate recomanda cele mai bune solutii IT, raportate la specificul companiei dumneavoastra si avantajele competitive pe care vi le ofera. SCB poate pune la dispozitia dvs. personal tehnic specializat in analiza, dezvoltarea, implementarea si acordarea de suport IT specializat pentru toate solutiile IT recomandate.

De serviciile de consultanta IT se pot folosi chiar si companiile mici. Solutiile IT propuse de SCB sunt accesibile ca pret si dau dovada de randament ridicat. Oferim servicii de consultanta IT pentru:

Calitatea proiectelor implementate reflecta anii de experienta in care am acumulat competente specifice, de care clientii nostri beneficiaza cu fiecare proiect IT implementat.

Serviciile de consultanta IT oferite de SCB sunt complementare infrastructurii IT existente si solutiilor software deja implementate. Impreuna cu SCB dezvoltati o relatie de comunicare stransa si eficienta garantata de consultanta IT oferita.

Participam activ in toate fazele de proiect: analiza, design, dezvoltare, testare, implementare si suport tehnic.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau completand formularul de contact disponibil pe site.