SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Configurare Internet Contact SCB

Configurare Internet

Doriti sa solicitati configurarea unei conexiuni la internet pentru acasa, la birou? Aveti nevoie de internet mobil pe laptop, tableta sau smartphone?

Cu ajutorul serviciului IT de configurare internet, SCB va permite sa accesati nelimitat si nerestrictionat site-uri de muzica, filme, jocuri, stiri si blog-uri de specialitate. De asemenea, veti putea cumunica oricand cu familia si prietenii, folosind Facebook, Google+, Skype sau Yahoo Messenger, pastrand totodata si nivelul de securitate recomandat.

Configurarea conexiunii la internet se realizeaza pentru oricare din furnizorii alesi de dumneavoastra: RDS, UPC, Romtelecom, Orange, Vodafone sau Cosmote.

Dupa instalarea si configurarea internetului, pentru a va pastra intacte datele stocate in memoria calculatorui (fotografii, documente, muzica si filme), aveti nevoie de un program antivirus eficient. Serviciul IT de Instalare antivirus este destinat utilizatorilor care doresc sa navigheze pe internet in siguranta deplina.

Internet pentru acasa si pe mobil

Oriunde va aflati, aveti acum posibilitatea sa va relaxati in fata calculatorului si sa lucrati in liniste. Nimic nu se compara cu posibilitatea de a accesa internetul de oriunde. Instalarea si configurarea conexiunii la internet se realizeaza pentru calculatoare desktop si laptop, telefoane smartphone si tablete Android si iPad.

De pe smartphone, tableta si laptop aveti acces la toate aplicatiile online si mobile care va permit sa comunicati cu familia si prietenii, sa cititi email-uri, sa ascultati muzica direct de pe Internet si sa vizionati filme online.

Etapa de instalare si configurare internet continua cu acordarea de suport tehnic IT specializat. SCB va sta la dispozitie cu solutii IT menite sa rezolve problemele aparute pe parcurs.

Crearea de conturi de Facebook, Google+, Skype si email

Este foarte important sa intelegeti modul de folosire al adresei de email. Configurarea unui cont de email depinde foarte mult de scopul pentru care acesta este creat. Astfel, va veti mentine in siguranta mesajele primite si trimise. Cateodata este nevoie de mai multe adrese de email. Dumneavoastra decideti, noi va ajutam.

Un specialist IT SCB va sta la dispozitie, oricand in timpul saptamanii si in weekend. Indiferent ca aveti nevoie sa creati conturi de email sau conturi de utilizator de Facebook, Google+, Skype sau Yahoo, consultantul SCB va ajuta pas cu pas.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.