SCB

Service CalculatoareDownload Programe PCArticole ITContact SCB

Service Calculatoare

Servicii IT pentru Firme

Asistenta IT Contact SCB

Asistenta IT

Cel mai important aspect al muncii de birou este eficienta angajatilor. Cu cat acestia reusesc sa opereze mai bine calculatoarele, programele si echipamentele IT instalate in firma, cu atat mai usor pot duce la bun sfarsit sarcinile de lucru.

In sprijinul dumneavoastra, SCB pune la dispozitie serviciul de asistenta IT dedicat angajatilor. Asistenta IT se acorda intotdeauna la sediul firmei dumneavoastra. Specialistul IT delegat va sta la dispozitie pe toata perioada de timp necesara si rezolva orice problema IT cu care va confruntati.

Date fiind resursele IT limitate de care dispuneti, este foarte important sa beneficiati in timp real de experienta si ajutorul unui specialist IT. In lista de mai jos, pe langa serviciile de asistenta IT specifice, beneficiati si de servicii IT conexe:

Intotdeauna va puteti baza pe SCB. Pentru angajatii dumneavoastra, punem la dispozitie o intreaga suita de servicii de asistenta IT, directe si anexe: helpdesk, training operational, elaborare manuale de utilizare / proceduri de lucru si poate cel mai important, ajutorul acordat in operarea calculatoarelor, programelor si echipamentelor IT instalate.

Suntem complet transparenti si flexibili in privinta programului de functionare si a modului de acordare a serviciului de asistenta IT:

Pentru comenzi si detalii, ne puteti contacta telefonic (0745-601.516), prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.